Bombažne kratke hlače

 

Debelejše kratke hlače so izdelane iz 100% bombaža in zagotavljajo vrhunsko udobje in vzdržljivost. Vgrajena podloga dodatno izboljša udobje in preprečuje drgnjenje kože med gibanjem.

Tanše kratke hlače so izdelane iz kombinacije materiala ACG (80% bombaž / 20% poliester), ter so lahke in zračne. Vgrajena podloga prav tako izboljša udobje in preprečuje drgnjenje kože med gibanjem.

Prilagojene kratke hlače so izdelane iz bombaža, s stranskimi všitki iz poliestra, ki jih potiskamo z digitalnim tiskom. Te hlače omogočajo popolno prilagoditev vašemu klubu, saj lahko na stranske všitke natisnemo vaš logotip ali druge klubske motive, s čimer ustvarimo edinstven in prepoznaven videz.

 

Poliesterske kratke hlače

Poliesterske kratke hlače so izdelane iz mikrovlaken poliestra z vgrajeno podlogo in so idealne za vse vrste športnih aktivnosti.

Izdelane so iz visokokakovostnih mikrovlaken poliestra, ki zagotavljajo lahkotnost, zračnost in udobje med gibanjem. Ta material omogoča učinkovito odvajanje vlage stran od telesa, ohranja suhost ter omogoča nemoteno izvajanje športnih aktivnosti.

Kratke hlače imajo dodatno vgrajeno podlogo, ki dodatno izboljša udobje in preprečuje drgnjenje kože med gibanjem. Ta podloga pomaga tudi pri absorpciji znoja, kar ohranja svežino in suhost.

Poliestersko športno krilo s hlačami

Krilo s hlačami je izdelano iz poliestra, ki zagotavlja lahkotnost, zračnost in izjemno udobje med gibanjem. Ta material učinkovito odvaja vlago in ohranja suhost. Ohlapen kroj zagotavlja svobodo gibanja, všite raztegljive kratke hlače pa prispevajo k še večji prilagodljivosti in udobju med nošenjem. Krilo s hlačami je popolna izbira za športnike, ki želijo združiti stil in funkcionalnost.


Za dostop do cenika potrebujete kodo. Izpolnite spodnji obrazec, da vam pošljemo kodo za dostop do naših cen.Zakaj se prijaviti na novice?

1. Bodite prvi, ki boste izvedeli novosti o novih izdelkih,

2. izkoristite posebne ponudbe in popuste,

3. prejmite koristne nasvete in vodiče,

4. bodite obveščeni o dogodkih in aktualnem dogajanju.


Oglejte si tudi preostalo kolekcijo edinstvenih klubskih oblačil, ki jih bomo oblikovali in izdelali samo za vas.Ponujamo tudi manjše (za otroke stare 2 leti in več) ter večje velikosti. V primeru, da želite naročiti oblačila v številkah, ki jih zgornja tabela ne zajema, vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona, da vam lahko pošljemo tabelo z vsemi velikostmi.


Pustite nam, da tudi za vas pripravimo ponudbo!

Že danes nas kontaktirajte na telefon 040 794 649 ali nam pišite na e-poštni naslov info@sportstyle.si.

Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri vseh vaših vprašanjih, individualnih zahtevah in vam pomagala oblikovati popolno rešitev za vaš klub.