Bombažne kratke hlače

Možnost dveh vrst materiala: debelejše kratke hlače iz 100% bombaž in tanjše kratke hlače iz kombinacije materiala ACG (80% bombaž / 20% poliester). Oba materiala bombažnih kratkih hlač imata dodatno vgrajeno podlogo, kar dodatno izboljša udobje in preprečuje drgnjenje kože med gibanjem.

Poliesterske kratke hlače

Poliesterske kratke hlače so izdelane iz mikrovlaken poliestra z vgrajeno podlogo in so idealne za vse vrste športnih aktivnosti.

Izdelane so iz visokokakovostnih mikrovlaken poliestra, ki zagotavljajo lahkotnost, zračnost in udobje med gibanjem. Ta material omogoča učinkovito odvajanje vlage stran od telesa, ohranja suhost ter omogoča nemoteno izvajanje športnih aktivnosti.

Kratke hlače imajo dodatno vgrajeno podlogo, ki dodatno izboljša udobje in preprečuje drgnjenje kože med gibanjem. Ta podloga pomaga tudi pri absorpciji znoja, kar ohranja svežino in suhost.

Poliestersko športno krilo s hlačami

Krilo s hlačami je izdelano iz poliestra, ki zagotavlja lahkotnost, zračnost in izjemno udobje med gibanjem. Ta material učinkovito odvaja vlago in ohranja suhost. Ohlapen kroj zagotavlja svobodo gibanja, všite raztegljive kratke hlače pa prispevajo k še večji prilagodljivosti in udobju med nošenjem. Krilo s hlačami je popolna izbira za športnike, ki želijo združiti stil in funkcionalnost.


Za dostop do cenika potrebujete kodo. Izpolnite spodnji obrazec, da vam pošljemo kodo za dostop do naših cen.

 Zakaj se prijaviti na novice?

1. Bodite prvi, ki boste izvedeli novosti o novih izdelkih,

2. izkoristite posebne ponudbe in popuste,

3. prejmite koristne nasvete in vodiče,

4. bodite obveščeni o dogodkih in aktualnem dogajanju.


Oglejte si tudi preostalo kolekcijo edinstvenih klubskih oblačil, ki jih bomo oblikovali in izdelali samo za vas.Ponujamo tudi manjše (za otroke stare 2 leti in več) ter večje velikosti. V primeru, da želite naročiti oblačila v številkah, ki jih zgornja tabela ne zajema, vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona, da vam lahko pošljemo tabelo z vsemi velikostmi.


Pustite nam, da tudi za vas pripravimo ponudbo!

Že danes nas kontaktirajte na telefon 030 220 820 ali nam pišite na e-poštni naslov info@sportstyle.si.

Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri vseh vaših vprašanjih, individualnih zahtevah in vam pomagala oblikovati popolno rešitev za vaš klub.