O NAS

Smo slovensko podjetje, specializirano za kakovostna in edinstvena športna oblačila.

Nastali smo z namenom, da Sloveniji in slovenskim klubom ponudimo celostno rešitev, ki vključuje drese, trenirke, nahrbtnike, nogavice in druga športna oblačila za popolno predstavitev kluba. Želimo, da vsak klub zasije v svoji edinstveni podobi, zato nudimo prilagojene rešitve po ugodnih cenah. 

Naš cilj je podpreti slovenske športnike in klube pri uresničevanju njihovih ciljev z vrhunskimi oblačili.

SportStyle.si združuje kakovost, strast do športa in edinstven dizajn, ki klubom omogoči popolno predstavitev. Blagovno znamko Sport Style sva ustvarila Alen in Anja, navdih pa sva našla pri svojima otrokoma, ki se aktivno ukvarjata s košarko in odbojko.

Alen je že dolgo iskal priložnost za delo v športni industriji, saj njegova strast do športa nenehno raste.

Upamo, da se bomo kmalu spoznali in imeli priložnost sodelovati. Naša naloga je poskrbeti za vrhunsko kakovost športnih oblačil za vaš klub in zagotoviti vaše zadovoljstvo. Zato smo pripravljeni sprejeti različne izzive, da skupaj najdemo najboljše rešitve za vas. 


ZAKAJ IZBRATI NAS?

Visoka kakovost: Prizadevamo si zagotoviti kakovost v vsakem koraku. Uporabljamo najboljše materiale, stalno izboljšujemo proizvodne procese in natančno nadzorujemo vsako fazo, da zagotovimo, da so naša športna oblačila v skladu z najvišjimi standardi.

Unikatna podoba: Ne glede na velikost kluba vam omogočamo popolnoma edinstveno podobo. S tem pripomoremo k izstopanju tudi manjših klubov, kar je ključno za prepoznavnost in identiteto.

Celostna rešitev: Ponujamo celovite rešitve, ki vključujejo drese, trenirke, nahrbtnike, nogavice in druga športna oblačila. S tem omogočamo popolno predstavitev kluba in zagotavljamo, da imate na voljo vse potrebno za profesionalen videz.

Rešitve za vse velikosti klubov: Naš pristop je prilagojen vsem velikostim klubov. Nudimo prilagojene rešitve, ki so dostopne po ugodnih cenah, brez potrebe po nakupu velikih količin. Tako lahko tudi manjši klubi uživajo v kakovostni opremi.

Ugodne cene: Naše rešitve so dostopne po ugodnih cenah.

Razumevanje potreb slovenskih klubov in športnikov: Kot domače slovensko podjetje popolnoma razumemo potrebe slovenskih športnikov in klubov. Naš cilj je zagotoviti prilagojene rešitve, ki odražajo edinstvenost in lokalni športni duh, kar pripomore k boljšemu povezovanju z lokalno skupnostjo.


O NAŠI BLAGOVNI ZNAMKI

Sport Style je slovenska blagovna znamka s celovito ponudbo, ki vključuje drese, majice, trenirke, nahrbtnike, nogavice, jakne in druga športna oblačila.

Kot domače slovensko podjetje popolnoma razumemo potrebe slovenskih športnikov in klubov.

Naša proizvodnja je v Sloveniji in ostalih evropskih državah, kar zagotavlja visoko kakovost in lokalno podporo.

Zavzemamo se za visoko kakovost v vsakem koraku. Uporabljamo najboljše materiale in stalno izboljšujemo proizvodne procese, da zagotovimo, da so naša športna oblačila v skladu z najvišjimi standardi.

Naša največja prednost je edinstvena podoba klubskih oblačil. Ne glede na velikost kluba vam omogočamo popolnoma unikatno podobo, s čimer boste še dodatno izstopili in krepili prepoznavnost. Nudimo vam celovite rešitve, ki zajemajo vse, kar klub potrebuje za profesionalen videz na igrišču in zunaj njega. Naša oblačila so vam na voljo po ugodnih cenah, brez potrebe po nakupu velikih količin, kar omogoča unikatnost tudi manjšim klubom.

Sport Style za vas ne bo le blagovna znamka, temveč partner, ki se bo trudil poskrbeti za vse vaše potrebe, ter naredil vse, da se bo vaš klub počutil edinstveno in samozavestno v svoji opremi. Tu smo, da podpremo vaš klub na poti do uspeha in zadovoljstva.