O NAS


Smo slovensko podjetje, specializirano za kakovostna in edinstvena športna oblačila.

Nastali smo z namenom, da Sloveniji in slovenskim klubom ponudimo celostno rešitev, ki vključuje drese, trenirke, nahrbtnike, nogavice in druga športna oblačila za popolno predstavitev kluba.

Z nami lahko tudi majhni klubi zasijejo kot največji klubi, saj jim omogočamo popolnoma edinstveno podobo. Ne glede na velikost kluba vam nudimo prilagojene rešitve, ki so na voljo po ugodnih cenah, brez potrebe po nakupu ogromnih količin.

Naš cilj je podpreti slovenske športnike in klube pri uresničevanju njihovih ciljev z vrhunskimi oblačili.

SportStyle.si - kjer se združuje kakovost, strast do športa in edinstven dizajn, s poudarkom na celostni ponudbi za vse vrste športnih klubov.

Blagovno znamko Sport Style sva ustvarila Alen in Anja, navdih pa sva našla pri svojima otrokoma, ki se aktivno ukvarjata s košarko in odbojko.

Alen je že dolgo iskal priložnost za delo v športni industriji, saj njegova strast do športa nenehno raste.

Na spletni strani Sport Style želiva ponuditi kakovostno storitev slovenskim klubom na enem mestu, ki jim bo olajšala delo. Oba se zavedava, da imajo klubi že dovolj dela s treniranjem in ostalimi dejavnostmi, zato sva se odločila to delo prevzeti namesto njih.

Upava, da se bomo kmalu spoznali in imeli priložnost sodelovati. Najina naloga je poskrbeti za vrhunsko kakovost športnih oblačil za vaš klub in zagotoviti vaše zadovoljstvo. Zato sva pripravljeni sprejeti različne izzive, da skupaj najdemo najboljše rešitve za vas. 


Zakaj izbrati nas?

 

Visoka kakovost: Pri Sport Style si prizadevamo zagotoviti kakovost v vsakem koraku. Uporabljamo najboljše materiale, stalno izboljšujemo proizvodne procese in natančno nadzorujemo vsako fazo, da zagotovimo, da so naša športna oblačila v skladu z najvišjimi standardi.

Unikatna podoba: Ne glede na velikost kluba vam omogočamo popolnoma edinstveno podobo. S tem pripomoremo k izstopanju tudi manjših klubov, kar je ključno za prepoznavnost in identiteto.

Celostna rešitev: Ponujamo celovite rešitve, ki vključujejo drese, trenirke, nahrbtnike, nogavice in druga športna oblačila. S tem omogočamo popolno predstavitev kluba in zagotavljamo, da imate na voljo vse potrebno za profesionalen videz.

Rešitve za vse velikosti klubov: Naš pristop je prilagojen vsem velikostim klubov. Nudimo prilagojene rešitve, ki so dostopne po ugodnih cenah, brez potrebe po nakupu velikih količin. Tako lahko tudi manjši klubi uživajo v kakovostni opremi.

Ugodne cene: Naše rešitve so dostopne po ugodnih cenah.

Razumevanje potreb slovenskih klubov in športnikov: Kot domače slovensko podjetje popolnoma razumemo potrebe slovenskih športnikov in klubov. Naš cilj je zagotoviti prilagojene rešitve, ki odražajo edinstvenost in lokalni športni duh, kar pripomore k boljšemu povezovanju z lokalno skupnostjo.