O NAS

SportStyle.si je rezultat strasti do športa, želje po kakovostnih športnih oblačilih in ambicije, da slovenskim športnim klubom ponudimo nekaj edinstvenega.

Podjetje je nastalo z jasnim ciljem - ustvariti celostno rešitev za slovenske klube, ki bi jim omogočila izstopanje na športnih prizoriščih, ne glede na njihovo velikost ali proračun.

Naša zgodba sega nazaj do trenutka, ko sta ustanovitelja, Alen in Anja, spoznala, kako pomembno je imeti kakovostno in privlačno športno opremo. Navdih za ustanovitev podjetja sta našla v svojih otrocih, ki sta se aktivno ukvarjala s športom - košarko in odbojko. Spoznala sta, da športna oprema ne sme biti le funkcionalna, temveč tudi izraz osebnosti in pripadnosti klubu.

Alen je že dolgo čutil klic, da ustvari nekaj posebnega. Njegova strast do športa se je nenehno povečevala in tako se je rodila ideja o Sport Style.

Naša zavezanost kakovosti je temeljni kamen naše blagovne znamke. Vsak izdelek, ki ga ustvarimo, je rezultat nenehnega iskanja najboljših materialov, procesov in nadzora kakovosti. Verjamemo, da vsak športnik in vsak klub zasluži le najboljše, zato si prizadevamo zagotoviti, da so naša športna oblačila v skladu z najvišjimi standardi.

Naša edinstvenost pa sega še dlje - ne le v kakovost izdelkov, temveč tudi v načinu, kako pristopamo k oblikovanju športne opreme. Ne glede na velikost kluba vam omogočamo popolnoma edinstveno podobo, ki odraža vašo identiteto in pripadnost. S tem želimo vsakemu klubu omogočiti, da zasije kot največji klubi, saj verjamemo, da vsakdo zasluži priložnost za izstopanje in prepoznavnost.

SportStyle.si ni le podjetje, ki prodaja športna oblačila - smo partner, ki vas podpira na poti do uspeha. Naš cilj je ustvariti trajne vezi s slovenskimi športniki in klubi ter jim zagotoviti vrhunsko opremo, ki bo odražala njihove vrednote in ambicije.

Smo SportStyle.si - kjer se združuje kakovost, strast do športa in edinstven dizajn. Pripravljeni smo sprejeti vsak izziv in skupaj z vami ustvariti nepozabno športno izkušnjo.