Pravila in pogoji nagradne igre #AlwaysUnique

 

Trajanje nagradne igre: Nagradna igra #AlwaysUnique poteka od 11.3.2024 do preklica, vendar najmanj do konca leta 2024.

Kdo lahko sodeluje: V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki imajo SportStyle personalizirana klubska oblačila.

Način sodelovanja: Udeleženci nagradne igre sodelujejo tako, da na enem od socialnih medijev: TikTok, Instagram, Facebook - delijo svojo fotografijo ali video v klubskih oblačilih, nas označijo in dodajo hashtag #AlwaysUnique.

Pogoj za sodelovanje: Fotografija ali video, objavljen/a med petkom in četrtkom, bo v petek nagrajen/a z nagrado presenečenja.

Izbira zmagovalcev: Vsi, ki sodelujejo, prejmejo nagrado.

Objava zmagovalcev: Zmagovalce bomo obvestili po zasebnem sporočilu na platformi, preko katere so sodelovali v nagradni igri.

Nagrade: Vsak teden bomo podarili različne NAGRADE PRESENEČENJA. Vsak petek bodo sodelujoči prejeli isto nagrado, ki jo bodo izvedeli šele tisti dan. Nagrade presenečenja bodo različne, na primer lonček TO GO, nogavice, flaša, navijaški slovenski našitki ter ostali izdelki iz naše ponudbe. Podrobnosti o nagradah bodo objavljene skupaj z imeni zmagovalcev.

Prevzem nagrad: Nagrade lahko zmagovalci prevzamejo osebno v naši pisarni na naslovu JALNOVA CESTA 2, 4240 RADOVLJICA ali pa jih pošljemo po pošti. Za pošiljanje po pošti je potrebno plačati poštnino v vrednosti 4,00€.

Omejitve: Vsak udeleženec je upravičen do dveh nagrad na leto. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali druge izdelke.

Soglasje za uporabo vsebine: S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo, da lahko organizatorji uporabijo njihove fotografije ali videoposnetke v marketinške namene, vključno z objavami na družbenih omrežjih, spletni strani in drugih marketinških materialih.

Spremembe pravil: Organizatorji si pridržujejo pravico do spremembe pravil in pogojev nagradne igre brez predhodnega obvestila. Vse spremembe bodo objavljene na uradnih kanalih organizatorja.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s temi pravili in pogoji.


Vas zanima še kaj?