Zakaj izbrati digitalni- sublimacijski tisk?

Celostno oblikovanje z našimi oblikovalci:

Vaš dizajn, ki ga oblikujemo skupaj z našimi oblikovalci, se tiska po celotni površini dresa, majice, puloverja ali jakne, vključno z motivi, napisi in logotipi v poljubnih barvah.

100% Digitalno - sublimacijsko tiskanje:

Uporabljamo 100% sublimacijsko tiskanje, kjer se celoten dizajn prenese na tkanino s posebnim postopkom. To zagotavlja najvišjo kakovost tiska, ki je trenutno na voljo.

Inovativen digitalni - sublimacijski tisk:

Sublimacijski tisk na dresih, majicah, puloverjih in jaknah omogoča trajno vpijanje barv, slik in podob v tekstilne materiale.

Trajne in živahne barve:

Barve na naših dresih, majicah, puloverjih, jaknah in kapah ostanejo obstojne in živahne, tudi po stotem pranju.

Natančnost, živahnost in podrobnosti:

Sublimacijski tisk omogoča izjemno natančnost, živahnost in podrobnosti na športnih oblačilih.

Trpežnost in zračnost:

Tisk na naših dresih, majicah, puloverjih, jaknah in drugih oblačilih je izjemno trpežen. Tisk na oblačilih ne razpoka ali se poškoduje. Naša oblačila so 100% zračna in udobna, saj zaradi tiska niso zlepljena.

Enoten videz brez omejitev:

Tiskanje kompleksnih in živahnih dizajnov s prehodi barv ter visoko ločljivostjo na celotno površino majice, vključno z robovi, zagotavlja enoten videz brez omejitev velikosti in oblike. Isti dizajn, ki ste ga izbrali za majico ali dres, lahko prav tako prenesete na hoodie, jakno, nahrbtnik in druge oblačilne izdelke.

Dolga življenjska dobaKatera športna oblačila lahko izdelamo z digitalnim - sublimacijskim tiskom?Zakaj se odsvetuje tiskanje na dres?

Obraba in bledenje: Tisk na dresu se sčasoma lahko obrabi ali zbledi zaradi rednega pranja in nošenja.

Povečana teža: Dodatno tiskanje poveča težo dresa, kar negativno vpliva na udobje športnika med igro.

Omejena zračnost: Tiskanje omeji zračnost materiala dresa, kar povzroči neprijetnosti med fizično aktivnostjo zaradi slabše ventilacije.

Zakaj pride do odpadanja tiska na dresih?

Neustrezen material: Velikokrat je material dresa neprimeren za tiskanje oz. ni ustrezno pripravljen in se nato tisk morda dobro ne oprime in hitro odpade.

Slaba kakovost tiska: Uporaba nizke kakovosti barv ali tiskalniških tehnik lahko privede do slabše povezanosti med tiskom in tkanino, kar olajša odpadanje.

Sušenje v sušilnem stroju: Sušilni stroj povzroči hitrejšo obrabo in odpadanje tiska na dresu - visoke temperature namreč negativno vplivajo na kakovost in trdnost tiska.

Nepravilno vzdrževanje: Napačno vzdrževanje dresa, kot je pretirano trdo pranje ali uporaba močnih detergentov, povzroči odpadanje tiska.

Pogosto nošenje: Pri športih, kjer se dresi pogosto nosijo in izpostavljajo intenzivni aktivnosti, se tisk hitreje obrabi in odpade.

Slaba pritrditev: Če ni uporabljena pravilna tiskalniška tehnika ali če ni dobro pritrjen, se tisk lahko nepravilno prilepi na dres in sčasoma odpade.

Izpostavljenost soncu: Dolgotrajna izpostavljenost soncu povzroči bledenje in odpadanje tiska na dresih.

Ali digitalni - sublimacijski tisk reši težave tiskanja na dres?

DA, digitalni sublimacijski tisk zagotavlja najvišjo kakovost tiska, ki je trenutno na voljo. Ta tehnologija omogoča, da se tisk neposredno vpije v blago, kar preprečuje večino težav, ki se pojavljajo pri drugih tiskarskih metodah.

Trajnost in obstojnost: Digitalni sublimacijski tisk omogoča bolj trajne rezultate, saj se barve v resnici vpijejo v vlakna tkanine, kar zmanjšuje možnost obrabe in odpadanja tiska.

Prilagodljivost dizajna: Digitalna tehnologija omogoča natančnejše in bolj kompleksne dizajne brez izgube kakovosti tiska. To omogoča večjo prilagodljivost pri ustvarjanju edinstvenih in detajliranih vzorcev.

Zračnost tkanine: Sublimacijski tisk ne ustvarja dodatne plasti na tkanini, kar omogoča, da material ohrani svojo zračnost in udobje med nošenjem.

Manj omejitev pri barvah: Digitalni sublimacijski tisk omogoča boljšo reprodukcijo barv, kar pripomore k živahnejšim in natančnejšim barvnim odtenkom na dresu.

Manjša obraba: Zaradi dobrega prenosa barv v vlakna tkanine je zelo majhna možnost, da bo tisk hitro zbledel.


Katere materiale uporabljamo?

Sintetično vlakno, znano po trpežnosti, obstojnosti in odpornosti na gube, ki je idealno za izdelavo lahkih in zračnih dresov, majic in hoodiev.

Optic Lycra je elastično vlakno, ki zagotavlja izjemno prilagodljivost in udobje v oblačilih, hkrati pa obdrži dobro obliko ter zagotavlja odlično raztegljivost materiala.

Dry-fit je tehnologija tkanja, ki omogoča hitro odvajanje vlage od telesa, ohranja suhost in udobje med telesno aktivnostjo.

Mrežast poliester je material, ki omogoča zračnost in lahkotnost, in je idealen za uporabo v dresih in kratkih majicah, saj zagotavlja dobro prezračevanje in udobje.

Zračne panele vgrajujemo v določene dele dresov ali majic. Izdelani so iz dihajočih materialov, ki omogočajo optimalen pretok zraka, s čimer še dodatno zagotovimo zračnost.

Poliesterski hoodie, ki ima v notranjosti občutek bombaža. Združuje vzdržljivost in lahkotnost, s čimer dobimo udobno in športno oblačilo.
Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri vseh vaših vprašanjih, individualnih zahtevah in oblikovanju popolne rešitve za vaš klub.