Klubske zastave, šali in zastavice

Klubske zastave tiskamo z digitalnim sublimacijskim tiskom, kar omogoča živahne barve in dolgotrajno obstojnost. Na voljo so v poljubnih velikostih in narejene iz kakovostnega debelejšega poliesterskega blaga. Po želji lahko priskrbimo tudi nastavke za zastave ali sisteme za enostavno obešanje na tribune.

Klubske šale tiskamo z digitalnim sublimacijskim tiskom in so na voljo v različnih velikostih, prilagojenih vašim željam.

Male klubske zastavice tiskamo z digitalnim sublimacijskim tiskom in so na voljo v treh velikostih:

13 cm x 11 cm

19 cm x 15 cm

27 cm x 22 cm


Klubska navijaška oblačila

Pokažite svojo pripadnost in ljubezen do kluba z našimi popolnoma personaliziranimi navijaškimi oblačili. Dodajte številko in priimek najljubšega igralca ali vašega otroka na majice, puloverje in druge izdelke ter ponosno nosite barve kluba, za katerega navijate!

Vsako oblačilo šivamo in oblikujemo posebej za vas, kar nam omogoča prilagoditev različnih elementov v skladu z vašimi željami. Prav zaradi tega je minimalno naročilo za prvo serijo navijaških oblačil 10 kosov. Kasneje lahko naročate tudi posamezne kose. Na žalost manjših začetnih naročil ne moremo sprejeti, saj oblikovanje in proizvodnja oblačil zahtevata obsežno pripravo, kar onemogoča izdelavo manjših količin.


Našitki Žakard Quick

Našitki Žakard Quick so hitra in enostavna rešitev za personalizacijo vaših oblačil. Z njihovo pomočjo lahko domača oblačila hitro spremenite v oblačila, s katerimi pokažete pripadnost klubu. Poleg tega so našitki odlično darilo za navijače in člane kluba.


Za dostop do cenika potrebujete kodo. Izpolnite spodnji obrazec, da vam pošljemo kodo za dostop do naših cen.


Tiskanje - zanašamo se na sublimacijsko tiskanje.

 

Jasni in natančni izpisi brez izgube podrobnosti.

Barve ostanejo intenzivne in obstojne.

Material je udoben in zračen.

Omogoča enak videz med različnimi oblačili.

Oblačila ohranjajo svoj prvotni videz in kakovost.Zakaj se prijaviti na novice?

1. Bodite prvi, ki boste izvedeli novosti o novih izdelkih,

2. izkoristite posebne ponudbe in popuste,

3. prejmite koristne nasvete in vodiče,

4. bodite obveščeni o dogodkih in aktualnem dogajanju.


Oglejte si tudi preostalo kolekcijo edinstvenih klubskih oblačil, ki jih bomo oblikovali in izdelali samo za vas.
Ponujamo tudi manjše (za otroke stare 2 leti in več) ter večje velikosti. V primeru, da želite naročiti oblačila v številkah, ki jih zgornja tabela ne zajema, vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona, da vam lahko pošljemo tabelo z vsemi velikostmi.


Pustite nam, da tudi za vas pripravimo ponudbo!

Že danes nas kontaktirajte na telefon 040 794 649 ali nam pišite na e-poštni naslov info@sportstyle.si.

Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri vseh vaših vprašanjih, individualnih zahtevah in vam pomagala oblikovati popolno rešitev za vaš klub.