SPORT STYLE

 

Sport Style je slovenska blagovna znamka s celovito ponudbo, ki vključuje drese, majice, trenirke, nahrbtnike, nogavice, jakne in druga športna oblačila.

Naša zgodba se je začela z željo, da slovenskim klubom ponudimo popolno rešitev klubskih oblačil in omogočimo klubom, da zasijejo kot največji, ne glede na njihovo velikost.

Kot domače slovensko podjetje popolnoma razumemo potrebe slovenskih športnikov in klubov.

Naša proizvodnja je v Sloveniji in ostalih evropskih državah, kar zagotavlja visoko kakovost in lokalno podporo.

Zavzemamo se za visoko kakovost v vsakem koraku. Uporabljamo najboljše materiale in stalno izboljšujemo proizvodne procese, da zagotovimo, da so naša športna oblačila v skladu z najvišjimi standardi.

Naša največja prednost je edinstvena podoba klubskih oblačil. Ne glede na velikost kluba vam omogočamo popolnoma unikatno podobo, s čimer boste še dodatno izstopili in krepili prepoznavnost. Nudimo vam celovite rešitve, ki zajemajo vse, kar klub potrebuje za profesionalen videz na igrišču in zunaj njega. Naša oblačila so vam na voljo po ugodnih cenah, brez potrebe po nakupu velikih količin, kar omogoča unikatnost tudi manjšim klubom.

Sport Style za vas ne bo le blagovna znamka, temveč partner, ki se bo trudil poskrbeti za vse vaše potrebe, ter naredil vse, da se bo vaš klub počutil edinstveno in samozavestno v svoji opremi. Tu smo, da podpremo vaš klub na poti do uspeha in zadovoljstva.


ARDU SPORT


GIVOVA


PATRICK


RASAN


SPORTIKA