BRISAČE

Zakaj bi se odločili za klubske brisače? 🌈🛀🌟

Klubske brisače so odličen način za izražanje pripadnosti ekipi in ustvarjanje enotnega videza. S svojim personaliziranim dizajnom poudarijo vašo identiteto, hkrati pa nudijo visoko kakovostno vpojnost in udobje za člane.🌟🏀🛀

Kako do unikatne brisače?🎨🛀

Mi vam prepustimo100% svobodo pri oblikovanjuPripravili vam bomo individualno ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Vi nam pošljete logo in vaše želje, nato pa vam bomo poslali predogled, ki ga bodo oblikovali naši oblikovalci.

Katere materiale imate na voljo? 🛁🧵

Ponudimo vam lahko kakovostne brisače:

  • Poliesterske z možnostjo sublimacijskega tiska. So brez vonja, hitro sušeče, lahke, izjemno vpojne in nežne. Popolne za treninge, tekmovanja, tuširanja, obiske spa-jev, savn in še več.
  • Bombažne pri katerih uporabimo tehniko vezenja za vaš logotip. Pri teh brisačah tisk žal ni mogoč.

Kakšen tisk uporabljate? 🖨️🔍

  • Pri POLIESTERSKIH BRISAČAH uporabljamo DIGITALNO - SUBLIMACIJSKO TISKANJE, ki zagotavlja najvišjo kakovost tiska, ki je trenutno na voljo. Pri digitalnem tisku se barve in dizajni neposredno prenesejo na dres. Omogoča trajno vpijanje barv, slik in podob v tekstilne materiale in to ohranja kakovost in obstojnost barv. Poleg izjemne kakovosti tiska ima sublimacija še druge prednosti, vključno z zračnostjo in obstojnostjo barv. 
  • Pri BOMBAŽNIH BRISAČAH uporabljamo VEZENJE, ki ga na brisače izvajamo s specializiranimi veznimi stroji, ki natančno in trajno všijejo želeni dizajn ali logotip v blago. Ta metoda zagotavlja visoko kakovost in obstojnost potiska na brisačah. 🧵🛀✨

Skrbi me odpadanje tiska po pranju?🧺🚫

Za poliesterske brisače uporabljamo sublimacijski tisk, ki preprečuje težave, kot so slaba kakovost tiska ali odpadanje natisnjenih elementov.

Pri bombažnih brisačah pa uporabljamo vezenje, kar zagotavlja dolgo obstojnost in preprečuje težave s slabim tiskom. Zato ni skrbi glede odpadanja tiska po pranju. 🛀✨

So stroški tiska ali vezenja že vključeni v ceno?💰🔄

Da, pri digitalnem tiskanju so vsi stroški tiskanja, šivanja in oblikovanja že vključeni v ceno.

Pri vezenju pa je dodaten strošek priprave. 🧵👕

Kaj je prednost brisač iz poliestra?✔️🛀

So pralne v stroju, pri čemer ohranjajo obstojne barve. So enostavne za zlaganje, shranjevanje in prenašanje. Brisače imajo digitalno natisnjen vzorec, ki ostane živahen in ohranja jasnost tudi po 100 pranju.

Kakšne velikosti brisač imate? ↔ ↕

  • 30cm x 50cm
  • 50cm x 100cm
  • 70cm x 140cm
  • 100cm x 150cm

Kakšna je cena izdelave unikatnih brisač? 💰🛀

Naše podjetje nenehno išče inovativne rešitve, ki nam omogočajo ponudbo najvišje kakovosti po najugodnejših cenah na trgu. Zato redno posodabljamo naš cenik.

Za pridobitev cenika nas kontaktirajte:

✉️ info@sportstyle.si

📞 030 220 820

Koliko časa traja za izdelavo klubskih brisač?⏰ 🛀

Rok izdelave je 20-25 delovnih dni.

Ali je možno videti brisače pred naročilom? 👀🛀

Da.

Celotno našo ponudbo si lahko ogledate v našem razstavnem prostoru na naslovu: JALNOVA CESTA 2, RADOVLJICA.

Lahko pa nas tudi pokličete, da se dogovorimo za sestanek, kjer vam bomo vse predstavili oz. pošljemo vzorec.


Še vedno niste našli odgovora?