KAKO DO SVOJEGA UNIKATNEGA DIZAJNA

Kako lahko pridobim svoj edinstven dizajn za športno oblačilo?

Naši grafični oblikovalci vam bodo po vaših željah in zahtevah izrisali dizajn, ki bo popolnoma prilagojen vašim željam. Poleg tega vam lahko pomagamo pri oblikovanju povsem nove podobe vaših klubskih oblačil. Alternativno pa lahko izhajamo iz vaše trenutne kolekcije, ki jo že imate v klubu. Ne glede na izbrano možnost, se bomo potrudili, da bodo vaša športna oblačila odražala edinstvenost in identiteto vašega kluba.

Ali je svetovanje pri izbiri materialov in detajlov vključeno v postopek?

Da, nudimo svetovanje in pomoč pri izbiri materialov ter detajlov, da bo vaše športno oblačilo popolnoma prilagojeno vašim željam.

Kako bo prikazan izbrani dizajn?

Dizajn vam bomo prikazali s pomočjo grafičnega prikaza, da boste lahko predhodno videli, kako bo izgledalo končno športno oblačilo.

Ali obstajajo omejitve glede barv, vzorcev ali grafik na športnih oblačilih?

V primeru, da se odločite za materiale, kjer lahko tiskamo z digitalnim - sublimacijskim tiskom, ste popolnoma neomejeni glede barv, vzorcev in grafik.

Če pa se odločite za bombaž, takrat veljajo omejitve: izberete lahko le barve (seveda je na voljo večina barv - ni pa mogoče kakšna zelo posebna). V nadaljevanju lahko naredimo oblačila edinstvena tako, da se odločite za kakšen zanimiv in poseben detajl, ki ga nima nobena druga ekipa. Bombažna oblačila šivamo in oblikujemo posebej samo za vas. To nam omogoča prilagoditev različnih elementov majice, kot so ovratnik, rokavi, kroj in druge podrobnosti, v skladu z vašimi željami.

Ali je prilagajanje in popravki dizajna možni po potrebi?

Da, po potrebi bomo izvedli prilagoditve in popravke dizajna, dokler ne bo popolnoma v skladu z vašimi željami. Končni dizajn potrebujemo vašo odobritev.

Kaj se zgodi po odobritvi dizajna?

Po odobritvi dizajna se vaše športno oblačilo izdela v proizvodnji. Izrežemo, šivamo, tiskamo in skrbno zlikamo, da dobite vrhunsko kakovostno oblačilo.

Ali je grafični dizajn brezplačen?

Da, v primeru naročila je grafičen dizajn brezplačen.

Katera oblačila so primerna za digitalni tisk?

Vsa poliestrska oblačila, kot so dresi, športne majice, puloverji, nahrbtniki, jakne, brisače, so primerna za digitalni tisk, ki omogoča popolno prilagoditev dizajna vašim željam.

Kaj pa bombažna oblačila?

Bombažna oblačila šivamo in oblikujemo posebej samo za vas. To nam omogoča prilagoditev različnih elementov majice, kot so ovratnik, rokavi, kroj in druge podrobnosti, v skladu z vašimi željami. Na voljo je velika izbira barv, s katerimi lahko ustvarite svojo lastno bombažno majico, pulover ali trenirko.

Kako bo moj unikatni dizajn vplival na čas izdelave in dostave športnih oblačil?

Nič, pri nas vsa oblačila krojimo in šivamo. Več časa bo morda le pri izrisu, ki ga bomo pripravljali za vas. Vendar se trudimo, da to ni nikoli več kot 5 delovnih dni.


Še vedno niste našli odgovora?