KRATKE HLAČE IN KRILA

Kako do unikatnih hlač ali krila? 👖🎨

Najprej razmislite:

 • Katero barvno kombinacijo si želite? Razmislite o osnovnih barvah, ki najbolj predstavljajo vaš klub.
 • Bi želeli na puloverju kakšen poseben vzorec, povezan z vašim športom?
 • Bi radi vključili elemente, ki predstavljajo vas, kot na primer silhueto vašega mesta ali druge simbole, ki so vam pomembni?

Nato nam pošljite tudi:

 • Logotipe in grbe, da jih bomo lahko vključili v vaš edinstven spodnji del unikatnega oblačila.

Ko nam pošljete osnovne informacije, vam bodo naši dizajnerji v 3-5 dneh pripravili predlog hlač/krila.

Če predlog ne bo izpolnjeval vseh vaših pričakovanj, bomo naredili dodatne popravke, da zagotovimo, da bodo hlače/krila popolnoma po vaši meri.

Kaj je športno krilo s hlačnicami? 🩳👗🏃‍♀️

 • Je zračno krilo iz poliestra, ki zagotavlja lahkotnost, zračnost in izjemno udobje med gibanjem. Ta material učinkovito odvaja vlago in ohranja suhost.
 • Ohlapen kroj zagotavlja svobodo gibanja, všite raztegljive kratke hlače pa prispevajo k še večji prilagodljivosti in udobju med nošenjem. Krilo s hlačami je popolna izbira za športnike, ki želijo združiti stil in funkcionalnost.

Katere materiale imate na voljo za kratke hlače in krila?👖🧵📦

Bombaž kratke hlače

 • debelejše iz 100% bombaža 
 • tanjše s kombinacijo 20% poliestra

Oba materiala bombažnih kratkih hlač imata dodatno vgrajeno podlogo, kar dodatno izboljša udobje in preprečuje drgnjenje kože med gibanjem.

Poliesterske kratke hlače in krila s kratkimi hlačami

 • izdelane iz visokokakovostnih mikrovlaken z vgrajeno podlogo in so idealne za vse vrste športnih aktivnosti. Zagotavljajo lahkotnost, zračnost in udobje med gibanjem. Ta material omogoča učinkovito odvajanje vlage stran od telesa, ohranja suhost ter omogoča nemoteno izvajanje športnih aktivnosti.
 • Model kratkih hlač je zasnovan s podlogo, ki dodatno izboljša udobje in preprečuje drgnjenje kože med gibanjem. Ta podloga pomaga tudi pri absorpciji znoja, kar ohranja svežino in suhost med vašimi športnimi podvigi.

Kakšen tisk uporabljate?🖨️👖

SPORTTECH (poliester)

 • DIGITALNO - SUBLIMACIJSKO TISKANJE

- zagotavlja najvišjo kakovost tiska, ki je trenutno na voljo.

Pri digitalnem tisku se barve in dizajni neposredno prenesejo na dres. Omogoča trajno vpijanje barv, slik in podob v tekstilne materiale in to ohranja kakovost in obstojnost barv. 

Poleg izjemne kakovosti tiska ima sublimacija še druge prednosti, vključno z zračnostjo in obstojnostjo barv. S to tehniko lahko dosežemo izjemno natančnost, živahnost in podrobnosti na kratkih majicah.

BOMBAŽ

 • FLEX in FLOX, SITO TISK, DTF TISK

- na bombažu uporabimo različne vrste tiska, odvisno je glede na to kaj želimo s tiskom doseči. Uporabimo tisto metodo s katero dosežemo najvišjo kakovost končnega izdelka. Te metode tiska so namenjene izključno tisku na bombaž.

Skrbi me odpadanje tiska po pranju?🧺👖

Pri poliesterskih kratkih hlačah in krilu uporabljamo sublimacijski tiskki preprečuje težave, povezane s kasnejšim tiskanjem številk, priimkov in drugih napisov, kot so slaba kakovost tiska ali odpadanje tiska.

Za bombažne kratke hlače pa uporabljamo različne tiskarske tehnike, kot so FLEX in FLOX, SITO TISK, DTF TISK. Ne glede na tiskarsko tehniko, ki jo uporabljamo, zagotavljamo, da je tisk trpežen, se težko odstrani, ne razpoka in se ne odlušči niti po večkratnih pranjih.

So stroški tiska že vključeni v ceno?💰🩳

Da, vsi stroški tiskanja, šivanja in oblikovanja so že vključeni v ceno.

Zakaj bi se odločili za potisk kratkih hlač ali krila?🖨️🩳

Ker vam nudimo popolnoma prilagojena klubska oblačila, vrhunsko kakovost in ugodne cene. Personalizacija oblačil ekipe vam bo omogočila biti originalen in edinstven klub, ki izstopa!

Katere velikosti imate na voljo?📏👖

8, 10, 12, 14, 16, S, M, L, XL in XXL so naše standardne številke.

Lahko vam ponudimo tudi večji razpon številk v primeru, da potrebujete manjšo ali večjo številko.

Kakšna je cena unikatnih hlač ali krila?💶👖

Naše podjetje nenehno išče inovativne rešitve, ki nam omogočajo ponudbo najvišje kakovosti po najugodnejših cenah na trgu. Zato redno posodabljamo naš cenik.

Za pridobitev podrobnega cenika nas kontaktirajte:

✉️ info@sportstyle.si

📞  030 220 820

Koliko časa traja za izdelavo unikatnih hlač ali krila?⏱️👖

Rok izdelave je 20-25 delovnih dni.

Kaj pa če člani želijo naročiti kratke hlače ali krilo tekom leta ali pa se pridruži nov član?🗓️🩳

Klubska oprema, ki jo ponujamo, je popolnoma personalizirana - od kroja, materialov, barv do tiska. Zaradi obsežne priprave proizvodnje združujemo manjša naročila, ki jih nato skupaj izdelamo.

S klubi običajno dogovorimo, da izvedemo ta postopek 2x letno, kar omogoča, da se člani pridružijo ali naročijo majice kadarkoli med letom, saj se naročila skupaj obdelajo v teh dveh obdobjih.

Ali je možno videti personalizirane izdelke pred naročilom?👀🩳

Da.

Celotno našo ponudbo si lahko ogledate v našem razstavnem prostoru na naslovu: JALNOVA CESTA 2, RADOVLJICA.

Lahko pa nas tudi pokličete, da se dogovorimo za sestanek, kjer vam bomo vse predstavili oz. pošljemo vzorec.

Kolikšno je minimalno naročilo kratkih hlač ali kril?📦👖🩳

Minimalno naročilo je 10 kosovČe se odločite za nas, vam pa v nadaljevanju omogočamo tudi naročilo manjših količin. 

TISK

Kakšen tisk uporabljate? 🖨️🔍

Pri izdelavi SportTech (poliesterskih) oblačil uporabljamo digitalno - sublimacijsko tiskanje, ki zagotavlja najvišjo kakovost tiska. Ta tehnika omogoča trajno vpijanje barv, slik in podob v tekstilne materiale ter ohranja kakovost in obstojnost barv. 

Za bombažne materiale uporabljamo metode FLEX, FLOX, SITO TISK in DTF TISK, odvisno od želenega rezultata, saj želimo doseči najvišjo kakovost končnega izdelka. 🌈👕

Za bolj prestižen videz, na primer na jaknah, pa lahko uporabimo tudi vezenje.

Zakaj bi se odločili za sublimacijsko oz. digitalno tiskanje?🖨️💡

Zaradi dolge življenjske dobe izdelkov. Barve na naših dresih, majicah, puloverjih in jaknah ostanejo obstojne in živahne, tudi po stotem pranju. Dresi, majice, puloverji in jakne so trpežni, saj tisk na njih ne razpoka ali poškoduje. Oblačila pa ostanejo zračna in udobna, saj izdelek ni zlepljen. Prav tako je ta oblika tiska idealna za tanke črte in podrobnosti.

Kakšna je kvaliteta tiska po pranju? 🧺👕

S sublimacijskim tiskom se izognete težavam, povezanim s kasnejšim tiskanjem številk, priimkov in drugih napisov, kot so slaba kakovost tiska ali odpadanje tiska.

Kaj je lahko potiskano pri izbiri bombažne majice ali puloverja? 👕🌈🖨️

Pri izbiri bombažne majice ali puloverja lahko tiskate na sprednji in zadnji del ter rokave.

Za najlepši izgled predlagamo, da dizajn ni preveč velik, da ne otežuje majice. 🌟

Kaj je lahko potiskano pri izbiri Sporttech (poliesterske) majice? 🏃‍♂️👕🖨️

Pri izbiri Sporttech (poliesterskih) športnih oblačil lahko izberete dizajn za celotno površino oblačila. Ta tisk se imenuje "od-roba-do-roba", kjer se želeni dizajn in barve prenesejo na celotno površino oblačila. Ta metoda zagotavlja najvišjo kakovost tiska, ki je trenutno na voljo. 🌈🌟

Ali imate na voljo tudi vezenje?🧵👕

Da, imamo na voljo vezenje, kjer s pomočjo igel in niti ustvarimo vzorce ali logotipe na oblačilih. Vezenje je postopek, ki omogoča trajno in trpežno dekoracijo oblačil, s čimer dodamo eleganco.

Kateri izdelki so primerni za vezenje? 🧵👕🎨

Za vezenje so primerni izdelki, kot so: majice, trenirke, kape, puloverji, jakne, brisače in številni drugi tekstilni izdelki. Vezenje omogoča trajno in elegantno dodajanje logotipov, vzorcev ali besedil na različne vrste oblačil.