NAŠITKI

Kaj so našitki in kako se razlikujejo od drugih metod dekoracije oblačil?

Našitki so majhni deli blaga, na katerih je lahko upodobljen logotip, motiv, status posameznika (kot je vojaški čin ali funkcija) ali pa ime in priimek. Uporabljajo se kot dekoracija, za identifikacijo ali promocijo. Našitki so praktični in vsestransko uporabni, saj jih je mogoče pritrditi na različne tekstilne izdelke, kot so oblačila, torbice, kape in še več.

Ali je mogoče naročiti našitke po meri?

Da, ponavadi je mogoče naročiti našitke po meri. To vam omogoča, da oblikujete lastne dizajne, logotipe ali sporočila, ki jih želite imeti na našitkih.

Kako se pritrdijo našitki na oblačila ali izdelke?

Našitke je mogoče pritrditi na oblačila ali izdelke s šivanjem ali z likanjem, kjer se našitek segreje s pomočjo likalnika, kar omogoča trajno pritrditev na tkanino.

Kako dolgo traja izdelava in dostava našitkov?

Običajno traja približno 3 tedne od oddaje naročila do dostave našitkov. 

Ali je mogoče naročiti našitke v različnih velikostih in oblikah?

Da, našitke je mogoče naročiti v različnih velikostih, oblikah in barvah, odvisno od vaših želja in potreb.

Ali so našitki primerni za promocijske namene ali kot del korporativne identitete?

Seveda. Našitki so odlični za promocijske namene in krepitev klubske identitete, saj omogočajo članom kluba ali navijačem, da enostavno pritrdijo našitek na oblačila, ki jih že imajo doma, in na ta način izkažejo pripadnost klubu. Našitki tako postanejo prepoznaven simbol kluba in prispevajo k občutku pripadnosti ter promociji klubskega duha.


Še vedno niste našli odgovora?