TISK

Kakšen tisk uporabljate? 🖨️🔍

Pri izdelavi SportTech (poliesterskih) oblačil uporabljamo digitalno - sublimacijsko tiskanje, ki zagotavlja najvišjo kakovost tiska. Ta tehnika omogoča trajno vpijanje barv, slik in podob v tekstilne materiale ter ohranja kakovost in obstojnost barv. 

Za bombažne materiale uporabljamo metode FLEX, FLOX, SITO TISK in DTF TISK, odvisno od želenega rezultata, saj želimo doseči najvišjo kakovost končnega izdelka. 🌈👕

Za bolj prestižen videz, na primer na jaknah, pa lahko uporabimo tudi vezenje.

Zakaj bi se odločili za sublimacijsko oz. digitalno tiskanje?🖨️💡

Zaradi dolge življenjske dobe izdelkov. Barve na naših dresih, majicah, puloverjih in jaknah ostanejo obstojne in živahne, tudi po stotem pranju. Dresi, majice, puloverji in jakne so trpežni, saj tisk na njih ne razpoka ali poškoduje. Oblačila pa ostanejo zračna in udobna, saj izdelek ni zlepljen. Prav tako je ta oblika tiska idealna za tanke črte in podrobnosti.

Kakšna je kvaliteta tiska po pranju? 🧺👕

S sublimacijskim tiskom se izognete težavam, povezanim s kasnejšim tiskanjem številk, priimkov in drugih napisov, kot so slaba kakovost tiska ali odpadanje tiska.

Kaj je lahko potiskano pri izbiri bombažne majice ali puloverja? 👕🌈🖨️

Pri izbiri bombažne majice ali puloverja lahko tiskate na sprednji in zadnji del ter rokave.

Za najlepši izgled predlagamo, da dizajn ni preveč velik, da ne otežuje majice. 🌟

Kaj je lahko potiskano pri izbiri Sporttech (poliesterske) majice? 🏃‍♂️👕🖨️

Pri izbiri Sporttech (poliesterskih) športnih oblačil lahko izberete dizajn za celotno površino oblačila. Ta tisk se imenuje "od-roba-do-roba", kjer se želeni dizajn in barve prenesejo na celotno površino oblačila. Ta metoda zagotavlja najvišjo kakovost tiska, ki je trenutno na voljo. 🌈🌟

Ali imate na voljo tudi vezenje?🧵👕

Da, imamo na voljo vezenje, kjer s pomočjo igel in niti ustvarimo vzorce ali logotipe na oblačilih. Vezenje je postopek, ki omogoča trajno in trpežno dekoracijo oblačil, s čimer dodamo eleganco.

Kateri izdelki so primerni za vezenje? 🧵👕🎨

Za vezenje so primerni izdelki, kot so: majice, trenirke, kape, puloverji, jakne, brisače in številni drugi tekstilni izdelki. Vezenje omogoča trajno in elegantno dodajanje logotipov, vzorcev ali besedil na različne vrste oblačil.